Gietvloeren

STEEDS VAKER BIJ U THUIS… “

De gietvloer

Jarenlang alleen een bedrijfsmatige toepassing en zo hebben onze medewerkers al heel wat meters gietvloer gemaakt! Tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern interieur. Iets waar wij trots op zijn, want zo komt de gietvloer echt tot zijn recht!

Wij kunnen U natuurlijk van alles vertellen over de verschillende toepassingen, kleuren en de echtheid hiervan! Dat gaan wij ook zeker doen, maar niet hier…

Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak!

Vrijblijvend advies?

Tijdens COVID-19 zijn wij uitsluitend geopend op afspraak

Binnen Vloerenplan Totaal nemen wij de situatie rondom het COVID-19 virus serieus. Wij nemen daarom geen onnodige risico’s in het contact met onze bezoekers en klanten. Wij houden ons aan de richtlijnen die worden gesteld door het RIVM. Zo werken wij op uitsluitend afspraak en laten wij meer ruimte tussen deze afspraken, zodat de kans kleiner is dat onze bezoekers elkaar kruisen.

Zoals u heeft kunnen lezen zijn wij gevestigd in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam waar ca. 1200 medewerkers werkzaam zijn. Op woensdag en zaterdag is het in de fabriek het minst druk. Om het bezoekersaantal in de fabriek te reguleren proberen wij onze afspraken zoveel mogelijk op één van deze dagen in te plannen. Hierdoor zorgen we er samen voor dat we 1,5 meter maatregel in de fabriek kunnen waarborgen. Dit is noodzakelijk, omdat wij de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers voorop stellen. Hierdoor kan het voorkomen dat u wellicht iets langer moet wachten op de afspraak, dan dat u van ons gewend bent.

Afspraak maken?

Vul het contactformulier in met daarbij de gewenste datum en tijd.
Onze medewerkers nemen contact met u op.