Showroom

In onze kleinschalige, maar warme showroom in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam is een ruime keus aan vloeren én kleurstalen te zien.

U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies na het maken van een afspraak. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!


Vanwege COVID-19 zijn wij alléén geopend op afspraak

U kunt op deze pagina het contactformulier invullen voor het maken van een afspraak. Noteer altijd de voorkeur voor een datum en tijd. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak.


Heeft u op korte termijn een vloer nodig?

Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Wij plannen dan een afspraak in, die past bij de levertijd van onze vloeren.


VLOERENPLAN TOTAAL

Vertrouwen is de basis, kwaliteit is uw vloer!”


Afspraak maken?

Vul het contactformulier in:

Afspraak

Wij willen U graag in alle rust het juiste advies geven voor de vloer van uw keus, om deze tijd te creëren zijn wij geopend op afspraak.

Afspraak tijdens COVID-19

Binnen Vloerenplan Totaal nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat wij met onze bezoekers en klanten hebben. Wij houden ons aan de richtlijnen die worden gesteld door het RIVM.

Zo laten wij iets meer ruimte tussen deze afspraken, zodat de kans kleiner is dat onze bezoekers elkaar kruisen.

Zoals u heeft kunnen lezen zijn gevestigd in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam waar ca. 1200 medewerkers werkzaam zijn. Op zaterdag is het in de fabriek het minst druk. Om het bezoekersaantal in de fabriek te reguleren proberen wij onze afspraken zoveel mogelijk op deze dag in te plannen. Hierdoor zorgen we er samen voor dat we 1,5 meter maatregel in de fabriek kunnen waarborgen. Dit is noodzakelijk, omdat wij de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers voorop stellen. Hierdoor kan het voorkomen dat u wellicht iets langer moet wachten op de afspraak.


Hierbij ga ik akkoord met de privacyverklaring.

Bezoekadres

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
Koffie 3 – Unit 2327 – 3e Etage
3044 BC Rotterdam

Telefoon: +316 285 609 69
E-mail: info@vloerenplan-totaal.nl


Helaas hebben wij vanwege COVID-19 onze openingstijden moeten aanpassen.”

Aangepaste openingstijden

Bezoek alléén op afspraak mogelijk op:
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag
van 10:00 tot 16:00 uur

Team

Vloerenplan Totaal

Staat graag voor U klaar!”


Routebeschrijving nodig?