Bedrijfsvloeren

“Vakmanschap ontwikkel je door ervaring… Deze ervaring hebben wij!”

Algemeen

Aan bedrijfsvloeren worden vaak hoge eisen gesteld, gebaseerd op het doel waarvoor ze gebruikt worden. Afhankelijk van de wettelijke eisen die aan bedrijven gesteld worden, moeten ze vaak slijtvast, vloeistofdicht, resistent tegen chemische stoffen en bacteriën zijn. Ook moeten ze gemakkelijk schoon te houden zijn.

Vloerenplan Totaal biedt een breed assortiment bedrijfsvloeren van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende toepassingen. Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van kunststofvloeren in diverse uitvoeringen.

De kunststofvloer kan worden voorzien van een antislip laag en eventueel op afschot worden aangebracht. U kunt hierbij denken aan een kunststofvloer in bedrijfskeukens, sanitaire ruimtes of in de industriële sector. Een industrievloer‚ is een zeer harde kunststof vloer met een volledig glad oppervlakte. Een industrievloer is op basis van epoxy.

Uw bedrijfs-, winkel- of ontvangstruimte is het visitekaartje van uw bedrijf en de eerste indruk van uw contacten. Bedrijfsvloeren in soortgelijke ruimtes moeten mooi, representatief, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud zijn. Hiervoor bent U bij Vloerenplan Totaal aan het goede adres.

Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn ontwikkeld om zware mechanische en chemische belastingen te verdragen. Afhankelijk van de gestelde eisen wordt de troffelvloer samengesteld, zodat deze voldoet.

Een troffelvloer is bijzonder geschikt voor bedrijfskeukens, fabrieksruimtes waar veel gereden wordt met vorkheftrucks, voertuigen met rupsbanden e.d. Ook in openbare gebouwen, bakkerijen, slagerijen, horecagelegenheden en cafetaria’s is een troffelvloer uitermate geschikt.

Details als sanitaire opstaande plinten en afschot naar afvoeren en putten kunnen naadloos in de vloer worden aangebracht. Doordat de troffelvloer makkelijk schoon te houden is heeft hij ook de voorkeur van de keuringsdienst van waren. De vloer vindt daarom zijn toepassing in o.a. de voedingsmiddelenbranche, horecakeukens, chemische industrie en sanitaire voorzieningen.

De epoxy troffelvloer is er in verschillende uitvoeringen, variërend van puur industrieel tot uitermate decoratief. De vloer vindt hierdoor ook vaak zijn toepassing in bijvoorbeeld; autowerkplaatsen, bedrijfsentree, dierenartspraktijken, schoonheidssalons en kapperszaken.

Vrijblijvend advies?

WIJ ZIJN GEOPEND OP AFSPRAAK

Maandag | Dinsdag | Woensdag
13:00-17:00 uur

Donderdag | Vrijdag | Zaterdag
10:00-17:00 uur

AFSPRAAK MAKEN?

Druk op de button “MAAK AFSPRAAK

Vul het contactformulier in met daarbij de gewenste datum en tijd.
Team Vloerenplan Totaal neemt hierna per mail contact met u op!

Indien gewenst kunnen wij in overleg ook buiten deze openingstijden
een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze showroom.